Αναστατώθηκε το τουίτερ με φήμες ότι πέθανε ο Ερντογάν

Αναστατώθηκε το τουίτερ με φήμες ότι πέθανε ο Ερντογάν

Φήμες για την υγεία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν αναστατώνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκίας. Από τις 4.30 το πρωί κυκλοφορεί στο τουίτερ hashtag με τη λέξη "πέθανε".

Την ίδια ώρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί αντίστοιχα ότι πρόκειται για "fake news". Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση.

Το όλο θέμα ξεκίνησε από ένα βίντεο του δημοσιογράφου Φατίχ Τεζτζάν ότι “θα ακούσετε κάποιες ειδήσεις σήμερα που θα σας λυπήσουν πολύ, θα σας κάνουν να κλάψετε, αλλά να σταθείτε δυνατοί”, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη.

Η σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ της οποίας προεδρεύει ο Τούρκος Πρόεδρος αναβλήθηκε, ωστόσο ανακοινώθηκε ότι στις 14.45 ο Ερντογάν ξεκινά το πρόγραμμά του στο Προεδρικό στην Άγκυρα, υποδεχόμενος τον ΓΓ του Τουρκικού Συμβουλίου Μπαγντάτ Αμρεγέβ. Ακολουθούν συναντήσεις του με άλλους Πρέσβεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE