Αναστατώθηκε το τουίτερ με φήμες ότι πέθανε ο Ερντογάν

Αναστατώθηκε το τουίτερ με φήμες ότι πέθανε ο Ερντογάν

Φήμες για την υγεία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν αναστατώνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκίας. Από τις 4.30 το πρωί κυκλοφορεί στο τουίτερ hashtag με τη λέξη "πέθανε".

Την ίδια ώρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί αντίστοιχα ότι πρόκειται για "fake news". Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση.

Το όλο θέμα ξεκίνησε από ένα βίντεο του δημοσιογράφου Φατίχ Τεζτζάν ότι “θα ακούσετε κάποιες ειδήσεις σήμερα που θα σας λυπήσουν πολύ, θα σας κάνουν να κλάψετε, αλλά να σταθείτε δυνατοί”, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη.

Η σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ της οποίας προεδρεύει ο Τούρκος Πρόεδρος αναβλήθηκε, ωστόσο ανακοινώθηκε ότι στις 14.45 ο Ερντογάν ξεκινά το πρόγραμμά του στο Προεδρικό στην Άγκυρα, υποδεχόμενος τον ΓΓ του Τουρκικού Συμβουλίου Μπαγντάτ Αμρεγέβ. Ακολουθούν συναντήσεις του με άλλους Πρέσβεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE