Αναστατώθηκε το τουίτερ με φήμες ότι πέθανε ο Ερντογάν

Αναστατώθηκε το τουίτερ με φήμες ότι πέθανε ο Ερντογάν

Φήμες για την υγεία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν αναστατώνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκίας. Από τις 4.30 το πρωί κυκλοφορεί στο τουίτερ hashtag με τη λέξη "πέθανε".

Την ίδια ώρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί αντίστοιχα ότι πρόκειται για "fake news". Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση.

Το όλο θέμα ξεκίνησε από ένα βίντεο του δημοσιογράφου Φατίχ Τεζτζάν ότι “θα ακούσετε κάποιες ειδήσεις σήμερα που θα σας λυπήσουν πολύ, θα σας κάνουν να κλάψετε, αλλά να σταθείτε δυνατοί”, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη.

Η σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ της οποίας προεδρεύει ο Τούρκος Πρόεδρος αναβλήθηκε, ωστόσο ανακοινώθηκε ότι στις 14.45 ο Ερντογάν ξεκινά το πρόγραμμά του στο Προεδρικό στην Άγκυρα, υποδεχόμενος τον ΓΓ του Τουρκικού Συμβουλίου Μπαγντάτ Αμρεγέβ. Ακολουθούν συναντήσεις του με άλλους Πρέσβεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE