ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Viral παράνομα σταθμευμένο όχημα χειριστών κινητών καμερών τροχαίας σε πάρκινγκ ΑΜΕΑ - «Είναι αδιανόητο»

Viral παράνομα σταθμευμένο όχημα χειριστών κινητών καμερών τροχαίας σε πάρκινγκ ΑΜΕΑ - «Είναι αδιανόητο»

Δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορα όπου γίνεται Viral φωτογραφία με παράνομη στάθμευση και πόσο μάλλον σε parking για ΑΜΕΑ.

Αυτη τη φορά ομως, η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε Viral κάθως πρόκειται για όχημα και συνεργείο εταιρίας χειριστών κινητών καμερών τροχαίας ( κινητών καμερών φωτοεπισήμανσης) όπου είχε παρκάρει σε θέση ΑΜΕΑ.

Μια τέτοια εικόνα προκάλεσε σχολιασμό, με πολίτες να διαμαρτύρονται ότι ακόμα και οι ίδιοι αστυνομικοί παρανομούν. Ωστόσο, 

Σε σχόλιο του στα social media,  ο Πρόεδρος Συνδέσμου Παραπληγικών Κύπρου Δημήτρης Λαμπριανίδης, ανέφερε "Κάποιος να τους μαζέψει και να τους κάνουν και εκπαίδευση πως να μην παράνομουν οι ίδιοι".

Ωστόσο, πηγές απο την Αστυνομία ξεκαθαρίζουν και αναφέρουν ότι τις κινητές κάμερες τροχαίες χειρίζεται ιδιωτική εταιρεία και δεν πρόκειται για αστυνομικούς. 

Ενώ η εταιρεία απο την πλευρά της δικαιολόγησε το γεγονός, αναφέροντας συμφωνα με πηγες, ότι το συνεργείο στάθμευσε μόνο για λίγα λεπτά ώστε να κατεβάσει τον εξοπλισμό και στην πορεία μετακινήσε το όχημα.

Σε επικοινωνία που είχε το THEMAONLINE με τον Πρόεδρο Συνδέσμου Παραπληγικών Κύπρου Δημήτρη Λαμπριανίδη , ηταν ξεκάθαρος ως προς την τοποθέτηση του λέγοντας ότι " Η Αστυνομία έχει την ευθύνη να επιτηρεί να μην σταθμεύει κανένας παράνομα, άσχετα αν σε αυτη την περίπτωση είναι μια ιδιωτική εταιρεία που διαχειρίζεται τις κάμερες. Η Αστυνομία οφείλει να κάνει τη δουλειά της και το Υπουργειο Μεταφορών να τους κάνει αυστηρές παραστάσεις , ώστε να μην παραβιαζουν τους νόμους οι ίδιοι. Ειναι ενας συνεργάτης της Δημοκρατίας ο οποίος έχει διπλά την υποχρέωση να είναι νόμιμος".

Ενώ για την δικαιολογία του "πάρκαρα για ένα λεπτό" η απάντηση του κ.Λαμπριανίδη ήταν "Είναι ακόμα χειρότερο αν έχουν απαντήσει με τέτοιο τρόπο , σημαίνει δεν κατανοούν το πρόβλημα. Είναι αδιανόητο μια εταιρεία , η οποία ανέλαβε ευθύνη να επιτηρεί τους δρόμους μας και να καταγγέλει κόσμος για παρανομίες οδικής συμπεριφοράς , οι υπαλλήλοι της να παρανομούν έστω και για λίγα λεπτά. Είναι αδιανόητο".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top