Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αγκαλιασμένοι ταξίδεψαν στην Ιταλία! (Βίντεο)

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αγκαλιασμένοι ταξίδεψαν στην Ιταλία! (Βίντεο)

Οι πρώτες φωτογραφίες

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψαν στη Ρώμη, δείχνοντας μας πως το ζευγάρι διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής του.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός δεν κρύβουν πλέον τη σχέση τους, ωστόσο προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, χωρίς ωστόσο να λογαριάζουν πως υπάρχουν… παπαράτσι!

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE