Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δύο πτώματα σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δύο πτώματα σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα

Δυο πτώματα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στις εργατικές κατοικίες της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Γαλανάκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr ένας αθίγγανος από τα Διαβατά αναζητούσε τον πατέρα του ο οποίος είχε μέρες να επικοινωνήσει μαζί του. Αναζητώντας τον έμαθε ότι ο πατέρας του έμενε σε διαμέρισμα των εργατικών κατοικιών.

Όταν έφασε εκεί και άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος αντίκρυσε τις σορούς του πατέρα του και της γυναίκας που τον φιλοξενούσε.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τα πρώτα στοιχεία αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ στο χώρο βρέθηκαν χάπια και ναρκωτικές ουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE