Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δύο πτώματα σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δύο πτώματα σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα

Δυο πτώματα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στις εργατικές κατοικίες της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Γαλανάκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr ένας αθίγγανος από τα Διαβατά αναζητούσε τον πατέρα του ο οποίος είχε μέρες να επικοινωνήσει μαζί του. Αναζητώντας τον έμαθε ότι ο πατέρας του έμενε σε διαμέρισμα των εργατικών κατοικιών.

Όταν έφασε εκεί και άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος αντίκρυσε τις σορούς του πατέρα του και της γυναίκας που τον φιλοξενούσε.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τα πρώτα στοιχεία αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ στο χώρο βρέθηκαν χάπια και ναρκωτικές ουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE