Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δύο πτώματα σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δύο πτώματα σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα

Δυο πτώματα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στις εργατικές κατοικίες της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Γαλανάκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr ένας αθίγγανος από τα Διαβατά αναζητούσε τον πατέρα του ο οποίος είχε μέρες να επικοινωνήσει μαζί του. Αναζητώντας τον έμαθε ότι ο πατέρας του έμενε σε διαμέρισμα των εργατικών κατοικιών.

Όταν έφασε εκεί και άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος αντίκρυσε τις σορούς του πατέρα του και της γυναίκας που τον φιλοξενούσε.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τα πρώτα στοιχεία αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ στο χώρο βρέθηκαν χάπια και ναρκωτικές ουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE