Πλήρως εμβολιασμένος βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του αεροπλάνου - Είχε κορωνοϊο

Πλήρως εμβολιασμένος βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του αεροπλάνου - Είχε κορωνοϊο

Τραγικό τέλος είχε 51χρονος άνδρας που ταξίδευε αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό το Αμβούργο στις 25 Οκτωβρίου, καθώς βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του.

Ο άνδρας πετούσε με Γερμανική αεροπορική εταιρία και εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από μέλος του πληρώματος του αεροπλάνου αφού ο υπόλοιπος κόσμος είχε αποβιβαστεί και το αεροπλάνο είχε αδειάσει, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο ίδιος παρότι είχε εμβολιαστεί πλήρως κατά του κοροναϊού, διαπιστώθηκε σε εξετάσεις που έγιναν μετά τον θάνατο του ήταν θετικός στον κοροναϊό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 51χρονος είχε εμφανίσει κάποια συμπτώματα τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο άτυχος άνδρας πέθανε στη διάρκεια της πτήσης, με τις αρχές να σημειώνουν ότι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE