Πλήρως εμβολιασμένος βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του αεροπλάνου - Είχε κορωνοϊο

Πλήρως εμβολιασμένος βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του αεροπλάνου - Είχε κορωνοϊο

Τραγικό τέλος είχε 51χρονος άνδρας που ταξίδευε αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό το Αμβούργο στις 25 Οκτωβρίου, καθώς βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του.

Ο άνδρας πετούσε με Γερμανική αεροπορική εταιρία και εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από μέλος του πληρώματος του αεροπλάνου αφού ο υπόλοιπος κόσμος είχε αποβιβαστεί και το αεροπλάνο είχε αδειάσει, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο ίδιος παρότι είχε εμβολιαστεί πλήρως κατά του κοροναϊού, διαπιστώθηκε σε εξετάσεις που έγιναν μετά τον θάνατο του ήταν θετικός στον κοροναϊό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 51χρονος είχε εμφανίσει κάποια συμπτώματα τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο άτυχος άνδρας πέθανε στη διάρκεια της πτήσης, με τις αρχές να σημειώνουν ότι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE