Πλήρως εμβολιασμένος βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του αεροπλάνου - Είχε κορωνοϊο

Πλήρως εμβολιασμένος βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του αεροπλάνου - Είχε κορωνοϊο

Τραγικό τέλος είχε 51χρονος άνδρας που ταξίδευε αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό το Αμβούργο στις 25 Οκτωβρίου, καθώς βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του.

Ο άνδρας πετούσε με Γερμανική αεροπορική εταιρία και εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από μέλος του πληρώματος του αεροπλάνου αφού ο υπόλοιπος κόσμος είχε αποβιβαστεί και το αεροπλάνο είχε αδειάσει, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο ίδιος παρότι είχε εμβολιαστεί πλήρως κατά του κοροναϊού, διαπιστώθηκε σε εξετάσεις που έγιναν μετά τον θάνατο του ήταν θετικός στον κοροναϊό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 51χρονος είχε εμφανίσει κάποια συμπτώματα τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο άτυχος άνδρας πέθανε στη διάρκεια της πτήσης, με τις αρχές να σημειώνουν ότι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE