Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν!

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν!

Μάθε όλο το ρεπορτάζ

Χωριστούς δρόμους φαίνεται να τράβηξαν τις τελευταίες βδομάδες η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσακρίδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η παρουσιάστρια μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έχει ρίξει υπονοούμενα όσο αφορά τη σχέση της, γεγονός που ενισχύουν τις φήμες περί χωρισμού.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE