ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όσα κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης για το Halloween πάρτι – Λιπόθυμοι στο νοσοκομείο Λεμεσού από το αλκοόλ οι 16χρονοι

Όσα κατέθεσε ο πατέρας της ανήλικης για το Halloween πάρτι – Λιπόθυμοι στο νοσοκομείο Λεμεσού από το αλκοόλ οι 16χρονοι

Λίγες μέρες μετά την απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση του 16χρονου Παναγιώτη από τους Τρούλλους ο οποίος «έσβησε» μετά από πάρτι με συνομήλικους του, μία άλλη υπόθεση έρχεται να ταράξει τα νερά της κυπριακής κοινωνίας.

Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, ανήλικοι μεταφέρθηκαν σε λιπόθυμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Όπως είχε αναφερθεί οι πέντε ανήλικοι ηλικίας 16 ετών, τα παιδιά βρίσκονταν σε πάρτι Halloween.

Οι Αρχές αμέσως κινητοποιήθηκαν και διενέργησαν έλεγχο στην οικία όπου πραγματοποιήθηκε το εν λόγω πάρτι χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν αλκοολούχα ποτά. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σε κατάθεση που έδωσε ο πατέρας της ανήλικης που διοργάνωσε το πάρτι ανέφερε ότι δεν υπήρχαν αλκοολούχα ποτά και ότι ο ίδιος είχε αντιληφθεί νεαρούς στο απέναντι πάρκο να καταναλώνουν αλκοόλ με την κατάσταση να ξεφεύγει και να διακόπτει το πάρτι. Ο πατέρας μόλις είδε τους πέντε ανήλικους σε κατάσταση μέθης κάλεσε τα ασθενοφόρα για να τους παραλάβουν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας έχει ήδη τροχοδρομήσει συνεντεύξεις των πέντε ανήλικων που κατανάλωσαν τις μεγάλες ποσότητες, έτσι ώστε να διαπιστωθεί από που τα προμηθεύτηκαν και αν όντως είχαν καταναλωθεί στο πάρκο και όχι στην οικία.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top