Ανακοίνωση Φυλακών για τoν άνδρα που απέδρασε – «Ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του»

Ανακοίνωση Φυλακών για τoν άνδρα που απέδρασε – «Ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του»

Σε διευκρινήσεις προέβη το Τμήμα Φυλακών, σχετικά με την απόδραση άνδρα κατά τη μεταφορά του από την Αγία Σκέπη στις Κεντρικές Φυλακές. 

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο άνδρας δεν μεταφερόταν από δεσμοφύλακες και ως εκ τούτου δεν υπήρχε οποιαδήποτε ευθύνη φύλαξης του από το Τμήμα. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα και την ενημέρωση που τύχατε για απόδραση κατάδικου, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας πως κανένας κατάδικος δεν απέδρασε από τις Φυλακές ούτε κατά την μεταφορά του στο Τμήμα Φυλακών από δεσμοφύλακες. Ήταν πρόσωπο που εδώ και τέσσερις μήνες είχε ενταχθεί σε θεραπευτικό πρόγραμμα στην κοινότητα και ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του καθότι δεν πρόκειται για κατάδικο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE