Τραγωδία στη Λευκωσία – Έπεσε από σκαλωσιά δύο ορόφων κι έχασε τη ζωή του

Τραγωδία στη Λευκωσία – Έπεσε από σκαλωσιά δύο ορόφων κι έχασε τη ζωή του

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Ahmet Tuncer, 61 ετών, Τουρκοκύπριος, έχασε τη ζωή του σήμερα, ενώ εργαζόταν σε οικοδομή στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 9.00 το πρωί της Πέμπτης, ενώ ο Ahmet Tuncer εργαζόταν σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Στροβόλου, και βρισκόταν σε σκαλωσιά ύψους δύο ορόφων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος, όπου και εντοπίστηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 61χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γύρω στις 10.50 η ώρα, αυτός απεβίωσε. Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να διαφανούν μετά και την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας, λειτουργοί του οποίου επίσης διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE