Κρίστη Παπαδοπούλου: «Στα 13 μου πέρασα καρκίνο… στο σχολείο μου έβγαζαν την περούκα» (Βίντεο)

Κρίστη Παπαδοπούλου: «Στα 13 μου πέρασα καρκίνο… στο σχολείο μου έβγαζαν την περούκα» (Βίντεο)

Όσα αποκάλυψε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Στην κάμερα της εκπομπής “Love It” με την Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε η Κρίστη Παπαδοπούλου και τη δημοσιογράφο, Σίσσυ Καλλίνη με αφορμή την παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» που θα ανέβει προσεχώς στο θέατρο Alhambra.

Η Κύπρια ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια του καρκίνου που βίωσε σε νεαρή ηλικία, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες από εκείνη την περίοδο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE