Αποχαιρετούν σήμερα το 2χρονο αγοράκι που πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων τόσο νωρίς – Συγκλονισμένο το παγκύπριο με τον θάνατο του

Αποχαιρετούν σήμερα το 2χρονο αγοράκι που πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων τόσο νωρίς – Συγκλονισμένο το παγκύπριο με τον θάνατο του

Το τελευταίο αντίο θα πούνε σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, η οικογένεια και οι συγγενείς του 2χρονου αγοριού που έχασε ξαφνικά τη ζωή του στο Μακάρειο Νοσοκομείο, τα ξημερώματα της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι στην εκκλησία Αγίου Θεράποντα στην επαρχία Λευκωσίας. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω της πανδημίας και γίνεται παράκληση όπως γίνονται εισφορές στα κέντρα «ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ» και «ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ».

Ο θάνατος του 2χρονου αγοριού συγκλόνισε το παγκύπριο καθώς αρχικά είχε νοσηλευτεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο το βράδυ του Σάββατου 30 Νοεμβρίου με πυρετό και σε διάστημα λίγων ημερών η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Το παιδάκι φαίνεται να προσβλήθηκε από σπάνιο ιό και να υπέστη εγκεφαλίτιδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.