Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε τροχαίο - Συγκρούστηκε με αστυνομικό όχημα στη Λεμεσό

Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε τροχαίο - Συγκρούστηκε με αστυνομικό όχημα στη Λεμεσό

Με ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό της, τέσσερις φορές μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο όριο, οδηγούσε 24χρονη, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο με αστυνομικό όχημα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 2.30π.μ. σήμερα, ενώ η 24χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητό της, στην οδό 28 ης Οκτωβρίου, στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με το προπορευόμενό της αστυνομικό όχημα, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία. Από τη σύγκρουση δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Κατά την εξέταση των συνθηκών πρόκλησης της σύγκρουσης, διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης στην 24χρονη, με θετική ένδειξη. Ως εκ τούτου οδηγήθηκε στην Τροχαία Λεμεσού, όπου υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης με χαμηλότερη ένδειξη 80μg%, αντί 22μg%.

Η 24χρονη αποδεσμεύθηκε και αναμένεται να κατηγορηθεί για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE