Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε τροχαίο - Συγκρούστηκε με αστυνομικό όχημα στη Λεμεσό

Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε τροχαίο - Συγκρούστηκε με αστυνομικό όχημα στη Λεμεσό

Με ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό της, τέσσερις φορές μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο όριο, οδηγούσε 24χρονη, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο με αστυνομικό όχημα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 2.30π.μ. σήμερα, ενώ η 24χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητό της, στην οδό 28 ης Οκτωβρίου, στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με το προπορευόμενό της αστυνομικό όχημα, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία. Από τη σύγκρουση δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Κατά την εξέταση των συνθηκών πρόκλησης της σύγκρουσης, διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης στην 24χρονη, με θετική ένδειξη. Ως εκ τούτου οδηγήθηκε στην Τροχαία Λεμεσού, όπου υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης με χαμηλότερη ένδειξη 80μg%, αντί 22μg%.

Η 24χρονη αποδεσμεύθηκε και αναμένεται να κατηγορηθεί για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.