The Bachelor - Spoiler: Αυτές είναι οι τρεις φιναλίστ;

The Bachelor - Spoiler: Αυτές είναι οι τρεις φιναλίστ;

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «The Bachelor» βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωσή τους, παρά το γεγονός πως αυτή τη στιγμή στα επεισόδια που παρακολουθούμε στη βίλα βρίσκονται 12 κοπέλες.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ο Αλέξης Παππάς απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την ώρα που ταξίδευε στη Ρόδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του ριάλιτι. Ο ίδιος δεν ήτανε φυσικά μόνος, αλλά με τους ανθρώπους της παραγωγής και τις κοπέλες που, όπως φαίνεται, είναι και οι τρεις φιναλίστ.

Ο λόγος για την Άννα, τη Γιώτα και την Αθηνά New York. Οι δυο πρώτες μάλιστα εδώ και καιρό από πολλές κοπέλες θεωρούνται φαβορί για να πάνε στον τελικό.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν οι τρεις κοπέλες που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την καρδιά του «Bachelor» είναι η Άννα, η Γιώτα και η Αθήνα New York.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE