Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος - Ανατράπηκε το όχημά του

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος - Ανατράπηκε το όχημά του

Νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στον δρόμο Λεμεσού- Πλατρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 50χρονος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί σε ανοιχτό χωμάτινο χώρο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι επί καθίκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε αιμορραγία στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του 50χρονου κρίνεται κρίσιμη.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια του νέου σοβαρού τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE