Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος - Ανατράπηκε το όχημά του

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος - Ανατράπηκε το όχημά του

Νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στον δρόμο Λεμεσού- Πλατρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 50χρονος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί σε ανοιχτό χωμάτινο χώρο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι επί καθίκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε αιμορραγία στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του 50χρονου κρίνεται κρίσιμη.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια του νέου σοβαρού τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE