Έπιασε και πάλι τη βελόνα η Γιαννάκη - Εμβολιασμοί στο Παλαιχώρι των 50 ετών και άνω

Έπιασε και πάλι τη βελόνα η Γιαννάκη - Εμβολιασμοί στο Παλαιχώρι των 50 ετών και άνω

Τρέχει το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Κύπρο με αποτέλεσμα να αυξάνεται όλο και περισσότερο η εμβολιαστική κάλυψη που θωρακίζει τη δημόσια υγεία της χώρας.

Η Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, σήμερα Σάββατο (06/11) βρίσκεται στο κέντρο υγείας Παλαιχωρίου, όπου κινητή μονάδα διενεργεί εμβολιασμούς.

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται στις ηλικίες 50 ετών και άνω και όπως πάντα η κυρία Γιαννάκη βρίσκεται πρόθυμη να βοηθήσει στη μάχη αυτή.

Στις 11:30 αναμένεται στο χώρο και ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Η υπόθεση του βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να ιδωθεί απλώς ως ένα ακόμη επεισόδιο ψηφιακής παραπληροφόρησης. Ούτε μπορεί να κριθεί αποκλειστικά στη βάση του αν πρόκειται για αυθεντικό υλικό ή προϊόν μοντάζ.

BEST OF TOTHEMAONLINE