Έπιασε και πάλι τη βελόνα η Γιαννάκη - Εμβολιασμοί στο Παλαιχώρι των 50 ετών και άνω

Έπιασε και πάλι τη βελόνα η Γιαννάκη - Εμβολιασμοί στο Παλαιχώρι των 50 ετών και άνω

Τρέχει το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Κύπρο με αποτέλεσμα να αυξάνεται όλο και περισσότερο η εμβολιαστική κάλυψη που θωρακίζει τη δημόσια υγεία της χώρας.

Η Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, σήμερα Σάββατο (06/11) βρίσκεται στο κέντρο υγείας Παλαιχωρίου, όπου κινητή μονάδα διενεργεί εμβολιασμούς.

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται στις ηλικίες 50 ετών και άνω και όπως πάντα η κυρία Γιαννάκη βρίσκεται πρόθυμη να βοηθήσει στη μάχη αυτή.

Στις 11:30 αναμένεται στο χώρο και ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.