Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά κοντά στην Χοιροκοιτία

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά κοντά στην Χοιροκοιτία

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Χοιροκοιτίας, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών το οποίο καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.


Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 1400 πλησίον της κοινότητας Χοιροκοιτίας. Τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 14:50, αφού έκαψε 2 δεκάρια καλυμμένα με ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 6 άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.
 
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.
 
Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος παρακαλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να αποφεύγονται δραστηριότητες που πιθανόν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Υπενθυμίζει ότι όποιος δει καπνό ή φωτιά όπως τηλεφωνήσει στο 1407 ή στο 112.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE