Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά κοντά στην Χοιροκοιτία

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά κοντά στην Χοιροκοιτία

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Χοιροκοιτίας, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών το οποίο καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.


Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 1400 πλησίον της κοινότητας Χοιροκοιτίας. Τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 14:50, αφού έκαψε 2 δεκάρια καλυμμένα με ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 6 άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.
 
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.
 
Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος παρακαλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να αποφεύγονται δραστηριότητες που πιθανόν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Υπενθυμίζει ότι όποιος δει καπνό ή φωτιά όπως τηλεφωνήσει στο 1407 ή στο 112.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE