Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά κοντά στην Χοιροκοιτία

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά κοντά στην Χοιροκοιτία

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Χοιροκοιτίας, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών το οποίο καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.


Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 1400 πλησίον της κοινότητας Χοιροκοιτίας. Τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 14:50, αφού έκαψε 2 δεκάρια καλυμμένα με ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 6 άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.
 
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.
 
Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος παρακαλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να αποφεύγονται δραστηριότητες που πιθανόν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Υπενθυμίζει ότι όποιος δει καπνό ή φωτιά όπως τηλεφωνήσει στο 1407 ή στο 112.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE