Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Ξεψύχησε η 58χρονη που παρασύρθηκε από όχημα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Ξεψύχησε η 58χρονη που παρασύρθηκε από όχημα

Γύρω στη 1.50 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 28χρονος οδηγούσε μηχανοκίνητο όχημα στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα ηλικίας 70 ετών και γυναίκα ηλικίας 58 ετών, οι οποίοι διασταύρωναν τον δρόμο σε διάβαση πεζών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά και οι δύο πεζοί και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λίγο αργότερα η 58χρονη Nuriya Toldanova, τέως από τη Ρωσία, υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 70χρονος, όπως διαπιστώθηκε υπέστη επισκληρίδιο αιμάτωμα, ενώ συνεχίζει να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE