Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Ξεψύχησε η 58χρονη που παρασύρθηκε από όχημα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Ξεψύχησε η 58χρονη που παρασύρθηκε από όχημα

Γύρω στη 1.50 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 28χρονος οδηγούσε μηχανοκίνητο όχημα στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα ηλικίας 70 ετών και γυναίκα ηλικίας 58 ετών, οι οποίοι διασταύρωναν τον δρόμο σε διάβαση πεζών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά και οι δύο πεζοί και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λίγο αργότερα η 58χρονη Nuriya Toldanova, τέως από τη Ρωσία, υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 70χρονος, όπως διαπιστώθηκε υπέστη επισκληρίδιο αιμάτωμα, ενώ συνεχίζει να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE