Ανακοίνωσε εκλογές στην Τουρκία ο Ερντογάν

Ανακοίνωσε εκλογές στην Τουρκία ο Ερντογάν

Στη λήξη της πενταετούς θητείας του και συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου 2023 θα γίνουν οι εκλογές στην Τουρκία σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βάζωντας τέλος στα σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα εγκαίνια νοσοκομείου, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν στη λήξη της πενταετούς θητείας. «Στις 14 Ιουνίου 2023, θα βγούμε νικητές, ενωμένοι, σαν αδέρφια» είπε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν στοχεύει σε άλλη μία νίκη, με στόχο -εκτός από το να παραμείνει στην εξουσία- να γίνει ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας του, ξεπερνώντας τον Κεμάλ Ατατούρκ.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE