Ανακοίνωσε εκλογές στην Τουρκία ο Ερντογάν

Ανακοίνωσε εκλογές στην Τουρκία ο Ερντογάν

Στη λήξη της πενταετούς θητείας του και συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου 2023 θα γίνουν οι εκλογές στην Τουρκία σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βάζωντας τέλος στα σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα εγκαίνια νοσοκομείου, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν στη λήξη της πενταετούς θητείας. «Στις 14 Ιουνίου 2023, θα βγούμε νικητές, ενωμένοι, σαν αδέρφια» είπε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν στοχεύει σε άλλη μία νίκη, με στόχο -εκτός από το να παραμείνει στην εξουσία- να γίνει ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας του, ξεπερνώντας τον Κεμάλ Ατατούρκ.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE