Υπό έλεγχο πυρκαγιά κοντά στα Πυργά - Κατέκαψε μικρή έκταση με χόρτα

Υπό έλεγχο πυρκαγιά κοντά στα Πυργά - Κατέκαψε μικρή έκταση με χόρτα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά, που ξέσπασε το απόγευμα κοντά στα Πυργά, της επαρχίας Λάρνακας.

 
Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σήμερα, Σάββατο, η ώρα 16:25 εκδηλώθηκε πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Πυργά της επαρχίας Λάρνακας, στην περιοχή Λέπρα.
 
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 16:45, αφού έκαψε μικρή έκταση καλυμμένη με ξηρά χόρτα. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 5 άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα.
 
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE