Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Κρύφτηκε πίσω από τα έπιπλα για να γλιτώσει ο υπάλληλος - Τι ισχυρίζεται ο 38χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Κρύφτηκε πίσω από τα έπιπλα για να γλιτώσει ο υπάλληλος - Τι ισχυρίζεται ο 38χρονος

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 38χρονος, που συνελήφθη χθες σε σχέση με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη Λεμεσό. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να παρέσυρε εσκεμμένα 47χρονο, ο οποίος βρισκόταν σε γραφείο ταξί στη λεωφόρο Μακαρίου και στη συνέχεια να οδήγησε το αυτοκίνητο του εντός του γραφείου, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Στο γραφείο εκείνη την ώρα βρισκόταν υπάλληλος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε αφού κατάφερε να κρυφτεί πίσω από έπιπλα.

Όπως αναφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ο ύποπτος ισχυρίζεται ότι ο τραυματισμός του 47χρονου και η πρόκληση των ζημιών στο γραφείο ταξί έγιναν κατά λάθος.

Εναντίον του υπόπτου διερευνώνται υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς. Ο 38χρονος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το θύμα φέρει κατάγματα στα πόδια, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE