Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Κρύφτηκε πίσω από τα έπιπλα για να γλιτώσει ο υπάλληλος - Τι ισχυρίζεται ο 38χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Κρύφτηκε πίσω από τα έπιπλα για να γλιτώσει ο υπάλληλος - Τι ισχυρίζεται ο 38χρονος

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 38χρονος, που συνελήφθη χθες σε σχέση με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη Λεμεσό. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να παρέσυρε εσκεμμένα 47χρονο, ο οποίος βρισκόταν σε γραφείο ταξί στη λεωφόρο Μακαρίου και στη συνέχεια να οδήγησε το αυτοκίνητο του εντός του γραφείου, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Στο γραφείο εκείνη την ώρα βρισκόταν υπάλληλος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε αφού κατάφερε να κρυφτεί πίσω από έπιπλα.

Όπως αναφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ο ύποπτος ισχυρίζεται ότι ο τραυματισμός του 47χρονου και η πρόκληση των ζημιών στο γραφείο ταξί έγιναν κατά λάθος.

Εναντίον του υπόπτου διερευνώνται υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς. Ο 38χρονος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το θύμα φέρει κατάγματα στα πόδια, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE