Κάνουν φύλλο και φτερό το Governor's για εντοπισμό του 36χρονου Μιχάλη - Ρίχνονται στη μάχη εθελοντές και drone

Κάνουν φύλλο και φτερό το Governor's για εντοπισμό του 36χρονου Μιχάλη - Ρίχνονται στη μάχη εθελοντές και drone

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 36χρονου Μιχάλη Πελή, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Λεμεσό από την περασμένη Τρίτη.

Εκτός από την Αστυνομία, στην επιχείρηση εντοπισμού του συμμετέχουν τόσο μέλη της Πολιτικής Άμυνας όσο και εθελοντές.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, drone "χτενίζουν" την περιοχή ώστε να παρέχεται βοήθεια και από αέρος.

Οι έρευνες μέχρι στιγμής, στρέφονται στην περιοχή του Governors’ Beach.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε μακρυμάνικη φανέλα χρώματος μαύρου και γκρι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Ο 36χρονος διακινείται με αυτοκίνητο ενοικιάσεως με αριθμούς εγγραφής NEX 195, χρώματος γαλάζιου, μάρκας Vauxhall Viva.

Η Αστυνομία απηύθυνε έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE