«Ένα λεπτό θα κάνω»: Η πιο συνηθισμένη ατάκα για τα πιο «ακατάλληλα parking» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ένα λεπτό θα κάνω»: Η πιο συνηθισμένη ατάκα για τα πιο «ακατάλληλα parking» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυστυχώς, πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν το αυτοκίνητο τους όπου βρουν χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η πράξη τους σε κάποιο συμπολίτη τους.

Στην Κύπρο κυριαρχεί η νοοτροπία «του να παρκάρω όσο πιο κοντά γίνεται» γι’ αυτό και πολλές φορές παρατηρούμε παρκαρίσματα σε πεζοδρόμια, πάνω σε alt και διαβάσεις ακόμα και στη μέση του δρόμου.

Ωστόσο, η πιο συνηθισμένη ατάκα είναι η "ένα λεπτό θα κάνω" ως πρόφαση για να αφήσουν το αυτοκίνητο τους στα πιο ακατάλληλα parking

Δείτε την ανάρτηση που έκανε πολίτης στη σελίδα του Facebook «γάρος της ημέρας»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE