«Ένα λεπτό θα κάνω»: Η πιο συνηθισμένη ατάκα για τα πιο «ακατάλληλα parking» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ένα λεπτό θα κάνω»: Η πιο συνηθισμένη ατάκα για τα πιο «ακατάλληλα parking» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυστυχώς, πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν το αυτοκίνητο τους όπου βρουν χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η πράξη τους σε κάποιο συμπολίτη τους.

Στην Κύπρο κυριαρχεί η νοοτροπία «του να παρκάρω όσο πιο κοντά γίνεται» γι’ αυτό και πολλές φορές παρατηρούμε παρκαρίσματα σε πεζοδρόμια, πάνω σε alt και διαβάσεις ακόμα και στη μέση του δρόμου.

Ωστόσο, η πιο συνηθισμένη ατάκα είναι η "ένα λεπτό θα κάνω" ως πρόφαση για να αφήσουν το αυτοκίνητο τους στα πιο ακατάλληλα parking

Δείτε την ανάρτηση που έκανε πολίτης στη σελίδα του Facebook «γάρος της ημέρας»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE