Την πάτησε 58χρονος στην Λεμεσό για τα μάτια μιας γυναίκας - Αντάλλαζαν μηνύματα στο What’s Up και του πήρε 55 χιλιάδες ευρώ

Την πάτησε 58χρονος στην Λεμεσό για τα μάτια μιας γυναίκας - Αντάλλαζαν μηνύματα στο What’s Up και του πήρε 55 χιλιάδες ευρώ

Υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο ΤΑΕ Λεμεσού χθες Κυριακή 7 Νοεμβρίου, άνδρας ηλικίας 58 ετών έπεσε θύμα απάτης μέσω διαδικτύου μεταξύ των ετών 2020-2021 με αποτέλεσμα να του αποσπάσουν το συνολικό ποσό των €55,450.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην καταγγελία του ο παραπονούμενος, έλαβε μήνυμα στο κινητό του μέσω της εφαρμογής What’s Upκαι άρχισε να συνομιλεί με μία γυναίκα, η οποία του είχε αναφέρει ότι είναι από την Ουκρανία.

Προφασιζόμενη ότι συγγενικό της πρόσωπο πάσχει από μία ασθένεια κατάφερε να πείσει τον 58χρονο να της στείλει χρήματα μέσω της υπηρεσίας αποστολής χρημάτων με την ονομασία «INTEL EXPRESS» και μέσω τραπεζικών εμβασμάτων, σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις.

Όταν η γυναίκα συνέχισε να ζητά χρήματα από τον παραπονούμενο αυτός αντιλήφθηκε ότι τον εξαπατούσε. Μάλιστα η γυναίκα επί ένα χρόνο έταζε στον 58χρονο ότι θα έρθει στην Κύπρο για να συναντηθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE