Πήγε να ενοικιάσει διαμέρισμα στη Λεμεσό και αηδίασε με αυτό που αντίκρισε: «Αντροπή ρε παιδιά» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγε να ενοικιάσει διαμέρισμα στη Λεμεσό και αηδίασε με αυτό που αντίκρισε: «Αντροπή ρε παιδιά» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άλλο ένα περιστατικό παραπόνου είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την σελίδα του facebook «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε».

Αυτή την φορά το περιστατικό αφορά διαμέρισμα στη Λεμεσό, όπου σύμφωνα με την ανάρτηση του πολίτη, πήγε να ενοικιάσει διαμέρισμα 750 ευρώ στη Λεμεσό και αντίκρισε βρομιές στο κρεβάτι.

Παράλληλα αναφέρει πως το κρεβάτι είναι τουλάχιστον 25 χρονών και φθαρμένο, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του.
«Αντροπή ρε παιδιά», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε πιο κάτω την σχετική δημοσίευση:



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.