Πήγε να ενοικιάσει διαμέρισμα στη Λεμεσό και αηδίασε με αυτό που αντίκρισε: «Αντροπή ρε παιδιά» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγε να ενοικιάσει διαμέρισμα στη Λεμεσό και αηδίασε με αυτό που αντίκρισε: «Αντροπή ρε παιδιά» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άλλο ένα περιστατικό παραπόνου είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την σελίδα του facebook «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε».

Αυτή την φορά το περιστατικό αφορά διαμέρισμα στη Λεμεσό, όπου σύμφωνα με την ανάρτηση του πολίτη, πήγε να ενοικιάσει διαμέρισμα 750 ευρώ στη Λεμεσό και αντίκρισε βρομιές στο κρεβάτι.

Παράλληλα αναφέρει πως το κρεβάτι είναι τουλάχιστον 25 χρονών και φθαρμένο, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του.
«Αντροπή ρε παιδιά», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε πιο κάτω την σχετική δημοσίευση:



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.