Nίκος Μπάρτζης: Ξεσάλωσε στη Λευκωσία και έφαγε κυπριακούς μεζέδες σε ταβέρνα

Nίκος Μπάρτζης: Ξεσάλωσε στη Λευκωσία και έφαγε κυπριακούς μεζέδες σε ταβέρνα

Στην Κύπρο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Νίκος Μπάρτζης, τον οποίος γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό “Survivor” που πρόβαλε η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάποια στιγμιότυπα από τα locations που βρέθηκε στο νησί και φαίνεται ότι απολαμβάνει την παραμονή του εδώ.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE