Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της άτυχης 3χρονης στη Λευκωσία

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της άτυχης 3χρονης στη Λευκωσία

Απαντήσεις προσπαθει να βρει η οικογένεια του αδικοχαμένου 3χρονου κοριτσιού, που «έσβησε» το περασμένο Σάββατο ενώ κοιμόταν στο κρεβατάκι της στην Επαρχία Λευκωσίας.

Η Αστυνομία που διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, ενώ σήμερα διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της άτυχης 3χρονης από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκαν δείγματα για να σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE