Καμία αύξηση στην τιμή για το γάλα - Κανονικά οι τιμές μετά τις αντιδράσεις

Καμία αύξηση στην τιμή για το γάλα - Κανονικά οι τιμές μετά τις αντιδράσεις

Δεύτερες σκέψεις έκανε η βιομηχανία, η οποία προ ημερών είχε ανακοινώσει αύξηση στην τιμή για το γάλα της τάξης του 3%.

Οι μεγάλες αντιδράσεις από υπεραγορές και καταναλωτές φαίνεται να επέφεραν καρπούς και μία μέρα πριν τις αναμενώμενες αυξήσεις τα σχέδια της γαλακτοβιομηχανίας άλλαξαν.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου, κ. Μάριο Αντωνίου στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί της Τρίτης 9 Νοεμβρίου, η εταιρεία είχε αρχικά ανακοινώσει ότι από σήμερα θα άρχιζε η αύξηση στο γάλα, ωστόσο αυτό άλλαξε και το γάλα σήμερα παραδόθηκε στην κανονική του τιμή.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Αντωνίου το καταναλωτικό κοινό δεν υπάρχει καμία αύξηση στις τιμές για το γάλα, καθώς η εταιρεία δεν μπορούσε να δώσει πειστικές εξηγήσεις στους λιανεμπόρους και στον κυπριακό σύνδεσμο καταναλωτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.