Καμία αύξηση στην τιμή για το γάλα - Κανονικά οι τιμές μετά τις αντιδράσεις

Καμία αύξηση στην τιμή για το γάλα - Κανονικά οι τιμές μετά τις αντιδράσεις

Δεύτερες σκέψεις έκανε η βιομηχανία, η οποία προ ημερών είχε ανακοινώσει αύξηση στην τιμή για το γάλα της τάξης του 3%.

Οι μεγάλες αντιδράσεις από υπεραγορές και καταναλωτές φαίνεται να επέφεραν καρπούς και μία μέρα πριν τις αναμενώμενες αυξήσεις τα σχέδια της γαλακτοβιομηχανίας άλλαξαν.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου, κ. Μάριο Αντωνίου στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί της Τρίτης 9 Νοεμβρίου, η εταιρεία είχε αρχικά ανακοινώσει ότι από σήμερα θα άρχιζε η αύξηση στο γάλα, ωστόσο αυτό άλλαξε και το γάλα σήμερα παραδόθηκε στην κανονική του τιμή.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Αντωνίου το καταναλωτικό κοινό δεν υπάρχει καμία αύξηση στις τιμές για το γάλα, καθώς η εταιρεία δεν μπορούσε να δώσει πειστικές εξηγήσεις στους λιανεμπόρους και στον κυπριακό σύνδεσμο καταναλωτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE