Καμία αύξηση στην τιμή για το γάλα - Κανονικά οι τιμές μετά τις αντιδράσεις

Καμία αύξηση στην τιμή για το γάλα - Κανονικά οι τιμές μετά τις αντιδράσεις

Δεύτερες σκέψεις έκανε η βιομηχανία, η οποία προ ημερών είχε ανακοινώσει αύξηση στην τιμή για το γάλα της τάξης του 3%.

Οι μεγάλες αντιδράσεις από υπεραγορές και καταναλωτές φαίνεται να επέφεραν καρπούς και μία μέρα πριν τις αναμενώμενες αυξήσεις τα σχέδια της γαλακτοβιομηχανίας άλλαξαν.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου, κ. Μάριο Αντωνίου στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί της Τρίτης 9 Νοεμβρίου, η εταιρεία είχε αρχικά ανακοινώσει ότι από σήμερα θα άρχιζε η αύξηση στο γάλα, ωστόσο αυτό άλλαξε και το γάλα σήμερα παραδόθηκε στην κανονική του τιμή.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Αντωνίου το καταναλωτικό κοινό δεν υπάρχει καμία αύξηση στις τιμές για το γάλα, καθώς η εταιρεία δεν μπορούσε να δώσει πειστικές εξηγήσεις στους λιανεμπόρους και στον κυπριακό σύνδεσμο καταναλωτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE