Καμία αύξηση στην τιμή για το γάλα - Κανονικά οι τιμές μετά τις αντιδράσεις

Καμία αύξηση στην τιμή για το γάλα - Κανονικά οι τιμές μετά τις αντιδράσεις

Δεύτερες σκέψεις έκανε η βιομηχανία, η οποία προ ημερών είχε ανακοινώσει αύξηση στην τιμή για το γάλα της τάξης του 3%.

Οι μεγάλες αντιδράσεις από υπεραγορές και καταναλωτές φαίνεται να επέφεραν καρπούς και μία μέρα πριν τις αναμενώμενες αυξήσεις τα σχέδια της γαλακτοβιομηχανίας άλλαξαν.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου, κ. Μάριο Αντωνίου στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί της Τρίτης 9 Νοεμβρίου, η εταιρεία είχε αρχικά ανακοινώσει ότι από σήμερα θα άρχιζε η αύξηση στο γάλα, ωστόσο αυτό άλλαξε και το γάλα σήμερα παραδόθηκε στην κανονική του τιμή.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Αντωνίου το καταναλωτικό κοινό δεν υπάρχει καμία αύξηση στις τιμές για το γάλα, καθώς η εταιρεία δεν μπορούσε να δώσει πειστικές εξηγήσεις στους λιανεμπόρους και στον κυπριακό σύνδεσμο καταναλωτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE