Καμία αύξηση στην τιμή για το γάλα - Κανονικά οι τιμές μετά τις αντιδράσεις

Καμία αύξηση στην τιμή για το γάλα - Κανονικά οι τιμές μετά τις αντιδράσεις

Δεύτερες σκέψεις έκανε η βιομηχανία, η οποία προ ημερών είχε ανακοινώσει αύξηση στην τιμή για το γάλα της τάξης του 3%.

Οι μεγάλες αντιδράσεις από υπεραγορές και καταναλωτές φαίνεται να επέφεραν καρπούς και μία μέρα πριν τις αναμενώμενες αυξήσεις τα σχέδια της γαλακτοβιομηχανίας άλλαξαν.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου, κ. Μάριο Αντωνίου στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί της Τρίτης 9 Νοεμβρίου, η εταιρεία είχε αρχικά ανακοινώσει ότι από σήμερα θα άρχιζε η αύξηση στο γάλα, ωστόσο αυτό άλλαξε και το γάλα σήμερα παραδόθηκε στην κανονική του τιμή.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Αντωνίου το καταναλωτικό κοινό δεν υπάρχει καμία αύξηση στις τιμές για το γάλα, καθώς η εταιρεία δεν μπορούσε να δώσει πειστικές εξηγήσεις στους λιανεμπόρους και στον κυπριακό σύνδεσμο καταναλωτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE