Έκλεισαν οίκο ανοχής επειδή εξυπηρέτησε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Έκλεισαν οίκο ανοχής επειδή εξυπηρέτησε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Τις υπηρεσίες του για τις επόμενες 15 ημέρες θα σταματήσει να προσφέρει ένας οίκος ανοχής στις Σέρρες, μιας και σε έλεγχο που έγινε από την αστυνομία, πελάτης που εξυπηρετήθηκε δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το «λουκέτο» δεν ήταν το μόνο που συνέβη πάντως στην όλη υπόθεση, αφού και ο πελάτης συνελήφθη από τις αρχές, όπως αναφέρει το voria.gr.

Όπως σε όλους τους κλειστούς χώρους, έτσι και στους οίκους ανοχής επιτρέπεται η είσοδος μόλις σε εμβολιασμούς, ενώ η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την ενημέρωση για εντατικοποίηση των ελέγχων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE