Έκλεισαν οίκο ανοχής επειδή εξυπηρέτησε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Έκλεισαν οίκο ανοχής επειδή εξυπηρέτησε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Τις υπηρεσίες του για τις επόμενες 15 ημέρες θα σταματήσει να προσφέρει ένας οίκος ανοχής στις Σέρρες, μιας και σε έλεγχο που έγινε από την αστυνομία, πελάτης που εξυπηρετήθηκε δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το «λουκέτο» δεν ήταν το μόνο που συνέβη πάντως στην όλη υπόθεση, αφού και ο πελάτης συνελήφθη από τις αρχές, όπως αναφέρει το voria.gr.

Όπως σε όλους τους κλειστούς χώρους, έτσι και στους οίκους ανοχής επιτρέπεται η είσοδος μόλις σε εμβολιασμούς, ενώ η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την ενημέρωση για εντατικοποίηση των ελέγχων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE