Έκλεισαν οίκο ανοχής επειδή εξυπηρέτησε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Έκλεισαν οίκο ανοχής επειδή εξυπηρέτησε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Τις υπηρεσίες του για τις επόμενες 15 ημέρες θα σταματήσει να προσφέρει ένας οίκος ανοχής στις Σέρρες, μιας και σε έλεγχο που έγινε από την αστυνομία, πελάτης που εξυπηρετήθηκε δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το «λουκέτο» δεν ήταν το μόνο που συνέβη πάντως στην όλη υπόθεση, αφού και ο πελάτης συνελήφθη από τις αρχές, όπως αναφέρει το voria.gr.

Όπως σε όλους τους κλειστούς χώρους, έτσι και στους οίκους ανοχής επιτρέπεται η είσοδος μόλις σε εμβολιασμούς, ενώ η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την ενημέρωση για εντατικοποίηση των ελέγχων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE