Έκλεισαν οίκο ανοχής επειδή εξυπηρέτησε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Έκλεισαν οίκο ανοχής επειδή εξυπηρέτησε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Τις υπηρεσίες του για τις επόμενες 15 ημέρες θα σταματήσει να προσφέρει ένας οίκος ανοχής στις Σέρρες, μιας και σε έλεγχο που έγινε από την αστυνομία, πελάτης που εξυπηρετήθηκε δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το «λουκέτο» δεν ήταν το μόνο που συνέβη πάντως στην όλη υπόθεση, αφού και ο πελάτης συνελήφθη από τις αρχές, όπως αναφέρει το voria.gr.

Όπως σε όλους τους κλειστούς χώρους, έτσι και στους οίκους ανοχής επιτρέπεται η είσοδος μόλις σε εμβολιασμούς, ενώ η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την ενημέρωση για εντατικοποίηση των ελέγχων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE