Έβαλε κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια του Νοσοκομείου Λευκωσίας - Παρακολουθούσε τις συναδέλφους του ο νοσηλευτής

Έβαλε κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια του Νοσοκομείου Λευκωσίας - Παρακολουθούσε τις συναδέλφους του ο νοσηλευτής

Νοσηλευτής προσπάθησε να παρακολουθεί τις συναδέλφους του στα αποδυτήρια του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με την πληροφορίες, μετά από έρευνες που διενεργήθηκαν στα αποδυτήρια γυναικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εντοπίστηκε κρυφή κάμερα. 

Για την υπόθεση η Αστυνομία ανέκρινε 32χρονο νοσηλευτή, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε τοποθετήσει την κάμερα και ακολούθως συνελήφθη. Ο 32χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελέυθερος για να κλητευτεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου. 

Από έρευνα στην οικία και στο όχημα του 32χρονου παραλήφθηκαν ηλεκτρονικές και συσκευές και άλλα τεκμήρια.

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE