Μαρία Σελίπα: Μίλησε πρώτη φορά για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Αβέρωφ Νεοφύτου (Βίντεο)

Μαρία Σελίπα: Μίλησε πρώτη φορά για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Αβέρωφ Νεοφύτου (Βίντεο)

«Ήμασταν στις καλοκαιρινές μας διακοπές στη Σαντορίνη…. Το δαχτυλίδι δεν βγήκε εκείνη την ώρα»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ Α Τετ», βρέθηκε η Μαρία Σελίπα, η σύζυγος του Αβέρωφ Νεοφύτου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η ίδια σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, τη γνωριμία τους, τη συγκίνηση που είχε όταν του ανακοίνωσε πως θα γίνει πατέρας, αλλά και για την πρόταση γάμου που έγινε στη Σαντορίνη.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.