«Ο γάρος της ημέρας»: Διάβαση πεζών με σκιά… το νέο parking της γειτονιάς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Διάβαση πεζών με σκιά… το νέο parking της γειτονιάς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για ακόμα μία φορά αντιδράσεις προκάλεσε παρκάρισμα Κύπριου πολίτη με αποτέλεσμα οι αναρτήσεις στη σελίδα του Facebook "γάρος της ημέρας" να μην έχουν τελειωμό.

Αυτή τη φορά, πολίτης, τράβηξε χειρόφρενο και άφησε το αυτοκίνητο του ακριβώς πάνω σε διάβαση αλλά… κάτω από τη σκιά του δέντρου.

Από ότι φαίνεται το σημείο αυτό έγινε το parking της γειτονιάς αφού ο πολίτης που ανέβασε την ανάρτηση συγκεκριμένα έγραψε: «Άλλος/η στο ίδιο σημείο και πάλι η τροχαία έχει πολλά πιο σοβαρά ζητήματα να ασχοληθεί»

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE