Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λάρνακα: Έκρυψε τα ναρκωτικά στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λάρνακα: Έκρυψε τα ναρκωτικά στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άντρας ηλικίας 36 ετών συνελήφθη το απόγευμα από την ΥΚΑΝ για υπόθεση που αφορά εντοπισμό δύο κιλών κάνναβης, σε αγροτική περιοχή στη Δρομολαξιά, της επαρχίας Λάρνακας.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μέσα στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου που ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Υπενθυμίζεται ότι σημειώθηκε καταδίωξη του οχήματος και τα μέλη της ΥΚΑΝ κατάφεραν να σταματήσουν το αυτοκίνητο αφού όμως πρώτα, ο οδηγός προσέκρουσε στο περιπολικό.

Από την πρόσκρουση δύο μέλη της ΥΚΑΝ τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών στην συνέχεια απολύθηκαν

Ο 36χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE