Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Αντάλλαξαν καυτό φιλί στο στόμα σε βραδινή τους έξοδο! (Βίντεο)

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Αντάλλαξαν καυτό φιλί στο στόμα σε βραδινή τους έξοδο! (Βίντεο)

Που βρέθηκαν οι δύο κυρίες;

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή πριν από ένα περίπου χρόνο έκαναν τη συμφιλίωση της 20ετιας, μέσα από τον τελικό του J2US, χάρη στον Νίκο Κοκλώνη.

Οι δύο κυρίες από τότε έγιναν φίλες, ενώ το βράδυ της Τρίτης 9 Νοεμβρίου βρέθηκαν κανά στα γενέθλια του αγαπημένου τους φίλου, Χάρη Σιανίδη.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE