Και δεύτερο χτύπημα σε όχημα - Το έκλεψαν για να το κάψουν στην Λεμεσό

Και δεύτερο χτύπημα σε όχημα - Το έκλεψαν για να το κάψουν στην Λεμεσό

Στις φλόγες εντοπίστηκε όχημα, το οποίο είχε κλαπεί ενώ βρισκόταν έξω από την οικία του συνταξιούχου ιδιοκτήτη του, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο παραπονούμενος κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας κλάπηκε το όχημά του, αξίας 2 χιλιάδων ευρώ, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, στην περιοχή Πολεμιδιών.

Γύρω στις 8.40, όχημα εντοπίστηκε να φλέγεται σε απόμερη περιοχή στον Ύψωνα και όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για το αυτοκίνητο που είχε δηλωθεί νωρίτερα ως κλοπιμαίο.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη σκηνή πραγματοποιούν εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού καθώς και αστυνομικοί των Βρετανικών Βάσεων, καθώς η περιοχή εμπίπτει στην κυριότητα τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Απαντά στην Άγκυρα για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων - «Ετοιμότητα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία»

ΠτΔ: Απαντά στην Άγκυρα για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων - «Ετοιμότητα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία»

Κάλεσμα στην τουρκική Κυβέρνηση να καθίσει με την Κυπριακή Δημοκρατία στο ίδιο τραπέζι για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων απηύθυνε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE