Πυρκαγιά και στη Ψιμολόφου: Κατέκαυσε 4 δεκάρια γης

Πυρκαγιά και στη Ψιμολόφου: Κατέκαυσε 4 δεκάρια γης

Ακόμα μια πυρκαγιά , την σημερινή μέρα, κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Επαρχία Λευκωσίας.

Γύρω στις 12.48 το μεσημέρι, πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή της Κοινότητας Ψιμολόφου . Αμεση ήταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δυο Πυροσβεστικά οχήματα απο τους Σταθμούς Λευκωσίας , όπως επίσης κινητοποιήθηκαν και δυνάμεις απο το Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου , Ανδρέα Κεττή, είναι διαχειρίσιμή. 

Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση 4 περίπου δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Στο σημείο παραμένουν οι δυνάμεις της Πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις και οριοθέτηση της πυρκαγίας, καθώς επίσης και για αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων. 

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνόνται σε συνεργασία με την Αστυνομία

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE