Φοινικόδεντρο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από επαφή με καλώδια, δέντρα έπεσαν σε οχήματα – Τρέχει ασταμάτητα η Πυροσβεστική

Φοινικόδεντρο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από επαφή με καλώδια, δέντρα έπεσαν σε οχήματα – Τρέχει ασταμάτητα η Πυροσβεστική

Επί ποδός βρίσκεται από το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, εξαιτίας των σφοδρών ανέμων που επηρεάζουν διάφορες περιοχές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 28 κλήσεις για βοήθεια μέχρι στιγμής.

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας έχουν ανταποκριθεί σε 25 επεισόδια τα οποία αφορούσαν πτώσεις ή μετακινήσεις δέντρων από οδόστρωμα, πτώσεις δέντρων πάνω σε σταθμευμένα οχήματα (υλικές ζημιές), πτώσεις ή μετακινήσεις διαφημιστικών πινακίδων, μετακινήσεις ευτελών υλικών (τσίγκων) και κομμένα καλώδια της Α.Η.Κ.

Επηρεάστηκαν οι περιοχές Λευκωσίας, Αγίου Δομετίου, Έγκωμης, Παλουριώτισσα, Καιμακλί, Στρόβολος και Λακατάμια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εργάστηκαν 3 συνεργεία από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Πύλης Πάφου, Ακρόπολης και Λακατάμιας.

Επιπρόσθετα υπήρξαν αλλά 3 περιστατικά,1 στην Λάρνακα που αφορούσε πυρκαγιά σε φοινικόδεντρο μετά από επαφή με ηλεκτρικά καλώδια και 2 στη Λεμεσό για πτώση δέντρου και μετακίνηση διαφημιστικής πινακίδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE