Φοινικόδεντρο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από επαφή με καλώδια, δέντρα έπεσαν σε οχήματα – Τρέχει ασταμάτητα η Πυροσβεστική

Φοινικόδεντρο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από επαφή με καλώδια, δέντρα έπεσαν σε οχήματα – Τρέχει ασταμάτητα η Πυροσβεστική

Επί ποδός βρίσκεται από το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, εξαιτίας των σφοδρών ανέμων που επηρεάζουν διάφορες περιοχές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 28 κλήσεις για βοήθεια μέχρι στιγμής.

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας έχουν ανταποκριθεί σε 25 επεισόδια τα οποία αφορούσαν πτώσεις ή μετακινήσεις δέντρων από οδόστρωμα, πτώσεις δέντρων πάνω σε σταθμευμένα οχήματα (υλικές ζημιές), πτώσεις ή μετακινήσεις διαφημιστικών πινακίδων, μετακινήσεις ευτελών υλικών (τσίγκων) και κομμένα καλώδια της Α.Η.Κ.

Επηρεάστηκαν οι περιοχές Λευκωσίας, Αγίου Δομετίου, Έγκωμης, Παλουριώτισσα, Καιμακλί, Στρόβολος και Λακατάμια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εργάστηκαν 3 συνεργεία από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Πύλης Πάφου, Ακρόπολης και Λακατάμιας.

Επιπρόσθετα υπήρξαν αλλά 3 περιστατικά,1 στην Λάρνακα που αφορούσε πυρκαγιά σε φοινικόδεντρο μετά από επαφή με ηλεκτρικά καλώδια και 2 στη Λεμεσό για πτώση δέντρου και μετακίνηση διαφημιστικής πινακίδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE