«Έσβησε» οκτάχρονο παιδάκι με κορωνοϊό στα κατεχόμενα

«Έσβησε» οκτάχρονο παιδάκι με κορωνοϊό στα κατεχόμενα

Ένα οκτάχρονο κοριτσάκι είναι το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τον Τ/κ Τύπο, η οκτάχρονη εισήχθη στο νοσοκομείο με κοιλιακό άλγος, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών έφυγε από τη ζωή, όντας θετική στον κορωνοϊό.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της οκτάχρονης αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του "υπουργείου υγείας", τα 22 περιστατικά είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 100 λοιμώξεις στην κοινότητα. Από αυτές, 38 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 32 στην Κερύνεια, 25 στην Αμμόχωστο και πέντε στο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στα κατεχόμενα αυξήθηκε σε 23818 και οι νεκροί σε 93.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.