Φανερά συγκινημένος ο Αβέρωφ συνάντησε παλιά του συμμαθήτρια - Το αποχαιρετιστήριο γράμμα που της είχε γράψει –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φανερά συγκινημένος ο Αβέρωφ συνάντησε παλιά του συμμαθήτρια - Το αποχαιρετιστήριο γράμμα που της είχε γράψει –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια έκπληξη περίμενε τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά την επίσκεψή του στην εταιρεία Lithotechnic στη Λάρνακα.

Μια συμμαθήτριά του που εργάζεται στην εν λόγω επιχείρηση τον καλωσόρισε, ενώ κρατούσε στα χέρια της ένα λεύκωμα με ευχές και αποχαιρετιστήρια μηνύματα πριν από πολλά χρόνια.

Η εν λόγω γυναίκα θα έφευγε με την οικογένειά της για την Αυστραλία και ο 11χρονος τότε Αβέρωφ της είχε γράψει τις δικές του ξεχωριστές ευχές.  

«Η ζωή μας δεν είναι λεωφόρος εστρωμένη δια ρόδων αλλά οδός ανηφορική τραχεία διάβατος γεμάτη αγκάθια. Για να ανταπεξέλθεις χρειάζεσαι θέληση και υπομονή», ήταν το μήνυμά του.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, αναφέρθηκε στη συνάντηση που τον συγκίνησε, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο Instagram.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για την άγρια δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία και Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Καρμίωτισσα», Σταύρου Δημοσθένους, που σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Πέμπτης στη Λεμεσό.