Μετά το stop του Δικαστηρίου, αναβλήθηκαν ξανά οι εκλογές στην ΕΔΕΚ

Μετά το stop του Δικαστηρίου, αναβλήθηκαν ξανά οι εκλογές στην ΕΔΕΚ

Μετά και την χθεσινή (10/11) απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το Καταστατικό και το Τακτικό Συνέδριο της ΕΔΕΚ της 11ης και οι εκλογές της 14ης Νοεμβρίου αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης.  

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το όλο συμβάν, κάνοντας λόγο για γελιοποίηση της κατάστασης μετά τη νέα αναβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE