ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποσύρονται επικίνδυνα προϊόντα από την αγορά - Από σκουλαρίκια μέχρι παιδικές κούκλες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποσύρονται επικίνδυνα προϊόντα  από την αγορά - Από σκουλαρίκια μέχρι παιδικές κούκλες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων διευκρινίζει ότι προϊόντα με επικίνδυνες χημικές ουσίες, τα οποία θεωρείται ότι περικλείουν κινδύνους για τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές έχουν εντοπισθεί στην ευρωπαϊκή αγορά και έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Ασφάλεια Προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του RAPEX:

http://ec.europa.eu/consumers/consumers_safety/safety_products/rapex/alerts/

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας καλεί τους πολίτες, σε περίπτωση που εντοπίσουν τα πιο προϊόντα στην κυπριακή αγορά, να ενημερώσουν σχετικά τους αρμόδιους λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας στα τηλέφωνα 22405637, 22405611 και 22405609.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE