ΔΙΕΘΝΗ

Μια 35χρονη Αμερικανίδα δηλώνει ευτυχισμένη στο γάμο της με τον ομοφυλόφιλο σύζυγό της

Μια 35χρονη Αμερικανίδα δηλώνει ευτυχισμένη στο γάμο της με τον ομοφυλόφιλο σύζυγό της

Η Μπριν Έμπλεϊ, 35 ετών, από το Ιπσιλάντι του Μίσιγκαν, περιγράφει τον εαυτό της ως στρέιτ, ενώ ο σύζυγός της Μάθιου Νίλσον, 33 ετών, προσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλος ή πανσεξουαλικός και λέει ότι «έλκεται περισσότερο από τους άντρες παρά από τις γυναίκες».

Το ζευγάρι έβγαινε από το 2017 και έχει δύο κόρες: την Αμαντίν, δύο ετών και τη Ζινεβέρ ενός χρόνου.

Οι δυο τους είναι μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού και των Αγίων των Τελευταίων Ημερών – μια πίστη που δεν αποδέχεται τις σχέσεις του ίδιου φύλου – και ο Μάθιου παραδέχεται ότι η ιδέα του να παραμείνει ελεύθερος και ανύπαντρος για πάντα ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για να δημιουργήσει σχέση με γυναίκες.

Ο Μάθιου έβγαινε ραντεβού με άνδρες και γυναίκες πριν δεσμευτεί με την Μπριν, αλλά δεν είχε κάνει ποτέ σεξ με κανέναν, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του πριν παντρευτούν.

Το ασυνήθιστο ζευγάρι διατηρεί τη σχέση του λειτουργική και ζωντανή με τη θεραπεία και τις εβδομαδιαίες συζητήσεις για το σεξ που προγραμματίζονται για κάθε Πέμπτη, όπου προσφέρουν ο ένας στον άλλο ανατροφοδότηση και συμβουλές.

Η μητέρα δυο μικρών κοριτσιών λέει ότι από την αρχή το ζευγάρι λάτρευε τα φιλιά, κάτι που έμοιαζε με καλό σημάδι.

«Ελπίζαμε ότι το σεξ θα ήταν εξίσου καλό με τα φιλιά και τα χάδια και ευτυχώς είναι υπέροχο!» παραδέχεται η Μπριν.

«Νομίζω ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι απ’ όσοι νομίζουμε είναι γκέι και δεν το παραδέχονται. Πολλές από τις προηγούμενες σχέσεις μου περιστρέφονταν γύρω από την ερωτική χημεία, οπότε το να μην υπάρχει αυτό ως βασικός παράγοντας στη σχέση μου με τον Μάθιου ήταν αναζωογονητικό» λέει η Μπριν, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Αν και κυρίως ελκύομαι περισσότερο από άντρες, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που με ελκύουν. Έχω ακούσει γκέι άντρες να λένε ότι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν ότι κάνουν σεξ με μια γυναίκα, αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι. Δεν είναι ακόμα το πιο δυνατό κομμάτι της σχέσης μας, είναι εύκολο για μένα να αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να χάνω αν ήμουν σε σχέση με έναν άντρα. Αλλά εκτός αυτού απολαμβάνουμε να κάνουμε σεξ και να είμαστε μαζί με αυτόν τον τρόπο, κάτι που είναι ανακούφιση!» εξηγεί ο Μάθιου από τη πλευρά του.

Η Μπριν λέει ότι έστω κι αν η θρησκεία τους δεν επιτρέπει τον γάμο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου, θα προσπαθήσουν να διδάξουν τις κόρες τους να είναι ευτυχισμένες είτε γκέι είτε στρέιτ.

«Η θρησκεία μάς διδάσκει ότι ο γάμος είναι μόνο ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, αλλά εμείς θέλουμε οι κόρες μας να είναι ευτυχισμένες όποιες κι αν είναι, όποιον κι αν επιλέξουν ως σύντροφό τους και όποιον κι αν τους ελκύει. Εμείς είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σ’ αυτήν την παράξενη, μοναδική και υπέροχη σχέση μας» κατέληξε η Μπριν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top