Χειροπέδες σε 34χρονο - Έφερνε παράνομα άτομα από τις κατεχόμενες περιοχές

Χειροπέδες σε 34χρονο - Έφερνε παράνομα άτομα από τις κατεχόμενες περιοχές

Συνελήφθη σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση άντρας ηλικίας 34 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, παραμονής ή διέλευσης από το έδαφος της Δημοκρατίας και εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας χωρίς την άδεια του λειτουργού μετανάστευσης.

Της σύλληψης του πιο πάνω προσώπου, προηγήθηκε σήμερα το πρωί ανακοπή του οχήματος του σε περιοχή της Λάρνακας, στο οποίο επέβαιναν ακόμη τρία πρόσωπα.

Ο 34χρονος δεν είχε στην κατοχή του οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά του, με αποτέλεσμα μαζί με τα άλλα τρία πρόσωπα να οδηγηθεί στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 34χρονος φαίνεται να μεσολάβησε για να έρθει από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές, μια γυναίκα ηλικίας 29 ετών, η οποία εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του.

Αύριο ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE