Λειτουργία ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου ΚΕΠ από τη Δευτέρα

Λειτουργία ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου ΚΕΠ από τη Δευτέρα

Τη λειτουργία από την προσεχή Δευτέρα ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου για τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), ανακοινώνει το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος, το νέο ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο των ΚΕΠ μέσω του Κυβερνητικού Ενοποιημένου Δικτύου, θα έχει παγκύπριο αριθμό το 22309100.

Ως εκ τούτου, προστίθεται, τερματίζεται η λειτουργία των επί μέρους τηλεφωνικών γραμμών επικοινωνίας για κάθε ΚΕΠ ξεχωριστά.

Επισημαίνεται ότι, το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:00 μέχρι τις 17:00.

Νοείται ότι η επί τόπου εξυπηρέτηση του κοινού συνεχίζει να γίνεται με την εκ των προτέρων διευθέτηση ραντεβού, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ, στον πιο πάνω αριθμό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστός Ανέστη - Καλό Πάσχα και Χρόνια πολλά!

Χριστός Ανέστη - Καλό Πάσχα και Χρόνια πολλά!

Η Διεύθυνση και η δημοσιογραφική ομάδα του ThemaOnline σας εύχονται Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE