ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λειτουργία ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου ΚΕΠ από τη Δευτέρα

Λειτουργία ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου ΚΕΠ από τη Δευτέρα

Τη λειτουργία από την προσεχή Δευτέρα ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου για τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), ανακοινώνει το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος, το νέο ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο των ΚΕΠ μέσω του Κυβερνητικού Ενοποιημένου Δικτύου, θα έχει παγκύπριο αριθμό το 22309100.

Ως εκ τούτου, προστίθεται, τερματίζεται η λειτουργία των επί μέρους τηλεφωνικών γραμμών επικοινωνίας για κάθε ΚΕΠ ξεχωριστά.

Επισημαίνεται ότι, το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:00 μέχρι τις 17:00.

Νοείται ότι η επί τόπου εξυπηρέτηση του κοινού συνεχίζει να γίνεται με την εκ των προτέρων διευθέτηση ραντεβού, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ, στον πιο πάνω αριθμό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top