Απλήρωτοι για μήνες οι εργαζόμενοι στα κέντρα εμβολιασμού – Αναλαμβάνει δράση η Γιαννάκη

Απλήρωτοι για μήνες οι εργαζόμενοι στα κέντρα εμβολιασμού – Αναλαμβάνει δράση η Γιαννάκη

Απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες είναι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στα κέντρα εμβολιασμού και στη μονάδα επιδημιολογικής επιτήρησης.

Σε επιστολή τους προς τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, ομάδα εργαζομένων στο κέντρο εμβολιασμού κατά του Covid-19 στην επαρχία Λάρνακας, έγραψαν «το Υπουργείο Υγείας εκμεταλλεύεται την ανάγκη για δουλειά, καθώς μένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις  μήνες».

Ο Κωνσταντίνος Αθανασίου, σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας, μίλησε στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι», σχολιάζοντας ότι όντος υπάρχουν καταγγελίες από φοιτητές και πτυχιούχους, οι οποίοι απασχολούνται στα κέντρα εμβολιασμού και στη μονάδα επιδημιολογικής επιτήρησης, ότι δεν έχουν πληρωθεί για την παραχώρηση των υπηρεσιών τους.

«Το Υπ. Υγείας ξεκαθαρίζει ότι ήδη έχει αρχίσει η καταβολή των δεδουλευμένων και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη έχει επιστρατεύσει τους υπαλλήλους στο λογιστήριο του Υπουργείου ώστε το αργότερο μέχρι την Τρίτη όλοι να πληρωθούν», τόνισε.

«Στη σύμβαση γράφει πως οι πληρωμές γίνονται εντός 60 ημερών», συμπλήρωσε.

Καταληκτικά, ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας, επισήμανε ότι η καθυστέρηση ενδέχεται να οφείλεται στη μη έγκυρη καταβολή των απαραίτητων τιμολογίων από τους επηρεαζόμενους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE