Χειροβομβίδα εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών στη Λευκωσία - Επί τόπου Αστυνομία και πυροτεχνουργοί

Χειροβομβίδα εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών στη Λευκωσία - Επί τόπου Αστυνομία και πυροτεχνουργοί

Γύρω στις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος - ΟΠΕ Λευκωσίας, εντόπισαν μία πλήρη χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, και ένα τεμάχιο εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ, γέμισμα χειροβομβίδας επιθετικού τύπου, μέσα σε χάρτινο κουτί και νάιλον τσάντα, σε κάδο απορριμματοφόρου, που βρισκόταν σε ανοιχτό χώρο, στην περιοχή Αγλαντζιάς.

Τα μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή, όπου μετέβηκαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς και μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, για εξετάσεις.

Αφού τα μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών αποσυναρμολόγησαν τα ανευρεθέντα, τα παρέλαβαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE