Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου για την Super Κική

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου για την Super Κική

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής της, την ώρα που ξεφύλλιζε το βιβλίο που έχει γράψει η Ρενέ Στυλιαρά, για την ζωή της Super Κικής.

Η παρουσιάστρια του ''Super Κατερίνα''κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παρατήρησε ένα σκίτσο με ένα κοριτσάκι που έχει σχεδιάσει κάποιες καρδιές. Οι καρδιές ήταν με λάθος σχήμα σχεδιασμένες και η Ρενέ Στυλιαρά προέτρεψε την παρουσιάστρια να διαβάσει ένα δίστιχο.

Το απόσπασμα που έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να δακρύσει

Το απόσπασμα έγραφε: ''Την αγάπη δεν ήξερα πως να την αποτυπώσω, ίσως γιατί δεν πίστευα πως είχε μόνο ένα σχήμα''. Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε και δεν κατάφερε να συγρατήσει τα δάκρυά της.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Εντοπίστηκαν κρούσματα σε συνολικά 11 μονάδες - Ο ιός επεκτεινόταν «αθόρυβα» για δύο εβδομάδες

Αφθώδης πυρετός: Εντοπίστηκαν κρούσματα σε συνολικά 11 μονάδες - Ο ιός επεκτεινόταν «αθόρυβα» για δύο εβδομάδες

Σε συνολικά 11 μονάδες έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής περιστατικά αφθώδη πυρετού, με ένα από αυτά να αφορά μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα δέκα μονάδες αιγοπροβάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE