Χάκερ χτύπησαν το FBΙ - Στέλνουν e-mail σε χιλιάδες πολίτες

Χάκερ χτύπησαν το FBΙ - Στέλνουν e-mail σε χιλιάδες πολίτες

Χάκερ παρενέβησαν στο σύστημα εξωτερικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI).

Οι χάκερ έστειλαν δεκάδες χιλιάδες μηνύματα από έναν λογαριασμό e-mail του FBI, προειδοποιώντας για μια πιθανή κυβερνοεπίθεση, σύμφωνα με το Bloomberg News, που επικαλείται τον οργανισμό εντοπισμού απειλών Spamhaus Project.

Το Γραφείο είναι ενήμερο για τα ψευδή ηλεκτρονικά μηνύμα που προέρχονται από λογαριασμό του FBI, ανέφερε η υπηρεσία σε μια δήλωση προς το Bloomberg News.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE