Χειροπέδες στον 24χρονο που καταζητείτο για κλοπή αυτοκινήτου - Παραδέχτηκε ότι το έκλεψε

Χειροπέδες στον 24χρονο που καταζητείτο για κλοπή αυτοκινήτου - Παραδέχτηκε ότι το έκλεψε

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος, ο οποίος καταζητείτο στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Ο 24χρονος, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και συνελήφθη βάσει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Ο συλληφθείς, ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη της κλοπής του αυτοκινήτου, καθώς επίσης και τη διάπραξη διάρρηξης υποστατικού και κλοπής, που διαπράχθηκε χθες 13/11/2021 στη Λευκωσία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE