Τον «τσάκωσαν» με το αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 28χρονο στη Λεμεσό

Τον «τσάκωσαν» με το αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 28χρονο στη Λεμεσό

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος από τη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, ο 28χρονος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας, ποσότητα κάνναβης βάρους 1.5 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κοκαινης, βάρους 2 περίπου γραμμαρίων.

Επίσης, εντός του οχήματος ανευρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 29 περίπου γραμμαρίων.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, όπου εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE