Τον «τσάκωσαν» με το αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 28χρονο στη Λεμεσό

Τον «τσάκωσαν» με το αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 28χρονο στη Λεμεσό

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος από τη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, ο 28χρονος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας, ποσότητα κάνναβης βάρους 1.5 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κοκαινης, βάρους 2 περίπου γραμμαρίων.

Επίσης, εντός του οχήματος ανευρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 29 περίπου γραμμαρίων.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, όπου εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE